Jeg har laget utallige saker opp gjennom årene, innenfor de fleste sjangre.

Jeg leverer saker til VG Helg og VG+ og til ulike Egmont-produksjoner. 

Jeg har hatt mange spennende og lærerike menneskemøter. Jeg liker rett og slett å skrive om det som handler om hverdagen vi lever i. Jeg har møtt og laget portretter med fantastiske mennesker gjennom mange, mange år. Både Per Fugelli, Geir Lippestad, Cato Zahl Pedersen og Kari Traa gjorde inntrykk, men det gjør også mennesker som ikke nødvendigvis er like kjente. Alle har en historie, og det er både sterkt og lærerikt å møte mennesker og høre hvor livet har ført dem, enten jeg intervjuer pasienter og pårørende ved Hospice Stabekk eller prestefamilien som har mistet et barn. Eller "Brooklyndamene" som har levd i New York i over 50 år, og som kan fortelle om samhold og betydningen av norske tradisjoner etter flere tiår i utlendighet.

Jeg har også noen oppdrag som konferansier her i Drøbak.
Og som en litt festlig kuriositet: Et lite reklamestunt har jeg også vært med på. En herlig - og mildt sagt litt annerledes - dag på jobb!

Jeg har over flere år hatt ansvaret for all intern og ekstern kommunikasjon i forbindelse med KLPs sponsorat av TV2-programmet Hver gang vi møtes. Konkurransen Smil! Du er på jobb var da en del av selskapets arbeidsmiljøpris. I 2017 endret denne navn til Arbeidsgledeprisen.

Arbeidsdagene er derfor varierte og inneholder alt fra å lage saker om «hverdagens selvfølgeligheter», til portretter og saker med «tyngre» innhold. Under finner du et ørlite utvalg av sakene jeg har laget. Klikk på det enkelte bilde så får du opp en pdf eller link av hele saken. 

Jeg har over flere år hatt ansvaret for oppfølging av KLPs sponsorat av TV2-programmet Hver gang vi møtes. Her hadde KLP konkurransen Smil! Du er på jobb som en del av selskapets arbeidsmiljøpris, og jeg hadde ansvaret for all intern og ekstern kommunikasjon fra lansering til gjennomføring av vinnerkonserter med artister fra Hver gang vi møtes rundt omkring i det ganske land. Fra 2017 endret de navn til Arbeidsgledeprisen og jeg har fortsatt gleden av å få være med på moroa.